Novosti

Želiš li proslaviti rođendan kao pravi DINAMOVAC?
Onda si na dobrom mjestu! Naš zabavni park je jedini u Hrvatskoj koji ti pruža
tu mogućnost. GNK Dinamo Zagreb u suradnji sa

Dvojica najtraženijih komičara u regiji – svima poznati Goran Vinčić Vinča & Marko Dejanović dolaze u Zagreb.

Mislimo na vas i zato smo odlučili ponovno uvesti specijalnu ponudu 1+1 gratis gdje za svaku kupljenu ulaznicu za 1 sat u Igrandiji i Marsupiji dobivate 1 sat GRATIS!

Posjetite Igrandiju i Marsupiju od 1.7. do 16.7. i iskoristite posebnu ponudu – za svaku kupljenu ulaznicu za 1 sat, dobijete dodatan sat GRATIS! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Imamo izvanredne vijesti za sve ljubitelje avanture i nezaboravnog provoda! Predstavljamo vam najnoviju atrakciju koja će vas oduševiti – Bumper Balls u Marsupiji!

Pozivamo sve sportaše i ljubitelje dobre zabave na nevjerojatan event koji će se održati u našem zabavnom parku!

Olakšajte sebi i oduševite djecu – prepustite nama organizaciju najvažnijeg dana u godini. Izbjegnite stres i nervozu, te na vrijeme rezervirajte party za ekipu. Provjerite našu ponudu TOTALLY AWESOME rođendanskih

Službeno imamo najduži zipline u Zagrebu, više od 100 metara leta! Avantura počinje u iGRANDiJi, polijećeš s platforme na 8 m visine, a slijećeš u Marsupiju.

U Marsupiji možete jačati timski duh i zbližiti se kroz zabavan program na raznim atrakcijama, te pobijediti eventualan strah od visine na prvom i najdužem zipline letu u Zagrebu.