Novosti

Veliki, hodajući i rotirajući Battle King roboti sada su novi stanovnici Marsupije!

Postani pravi zapovjednik i upravljaj svojim robotom u svim smjerovima kroz uzbudljive izazove i osvoji cijelu Marsupiju!

Bungee Trampolin stvoren je kako bi druženje i zabavu podigao na potpuno novu razinu! Ova nevjerojatna atrakcija donosi dozu adrenalina koja će vas ostaviti bez daha. S Bungee Trampolinom otvaramo

Želiš li proslaviti rođendan kao pravi DINAMOVAC?
Onda si na dobrom mjestu! Naš zabavni park je jedini u Hrvatskoj koji ti pruža
tu mogućnost. GNK Dinamo Zagreb u suradnji sa

Imamo izvanredne vijesti za sve ljubitelje avanture i nezaboravnog provoda! Predstavljamo vam najnoviju atrakciju koja će vas oduševiti – Bumper Balls u Marsupiji!

Službeno imamo najduži zipline u Zagrebu, više od 100 metara leta! Avantura počinje u iGRANDiJi, polijećeš s platforme na 8 m visine, a slijećeš u Marsupiju.

U Marsupiji možete jačati timski duh i zbližiti se kroz zabavan program na raznim atrakcijama, te pobijediti eventualan strah od visine na prvom i najdužem zipline letu u Zagrebu.

Marsupia grupni posjeti idealani su za školske grupe, sportske klubove i sve one koji ne mogu izdvojiti cijeli dan za druženje i aktivnosti, a žele upotpuniti dnevni program i provesti

1. kat sad već svima dobro poznatog Family Mall centra, mjesto je sjajne zabave za sve uzraste. Zabavni park na 8000 m2 namijenjen je zabavi cijele obitelji.