30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Ulaz sa 6+ godina
ili 115+ cm visine
Search
Close this search box.
Search
Ulaz sa 6+ godina ili 115+ cm visine

30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Family Adventure Escape je prvi family escape room u Zagrebu gdje djeca i obitelji mogu testirati svoje istraživačke vještine i zajedničkim snagama riješiti zagonetke kako bi uspješno “pobjegli” iz sobe i naravno doživjeli nezaboravne zajedničke trenutke.

Family Adventure Escape nova je generacija zabave za sve! Zašto bi svijet escape room zabave bio rezerviran samo za odrasle?  Otvaramo vrata pravom mjestu za zabavu svoj djeci koja vole avanturu, izazove i rješavanje zagonetki. Family Adventure Escape koncept nudi escape room avanturu za djecu i za roditelje. Neka vaše dijete proslavi nezaboravan rođendan. A zašto biste čekali rođendan, zašto to ne bi bila jedinstvena obiteljska avantura? Povedite obitelj u Family Adventure Escape.

TEMATSKE SOBE

Gospodarica snova zarobila vas je u svojem snu u kojem se isprepliću mašta i stvarnost. Pronađite razliku između sna i jave u sobi njenog djetinjstva te pobjegnite na vrijeme… ili i sami postanite dio njene prošlosti.
Dobro došli na usamljeni otok na kojem se nalazi samo poneka palma i napuštena Gusarska konoba. Postanite gusari i pronađite škrinju s blagom
U svijetu skrivenom od očiju običnih ljudi postoji posebna škola – Škola magije, gdje djeca s posebnim moćima dolaze kako bi naučila sve vještine čarobnjaštva.
Sinoć je netko provalio u ured poznatog detektivskog para, gospodina i gospođe Krimić. Izgleda da je lopove zanimao “Slučaj ukradene aktovke” koji detektivi upravo istražuju.

Sve igre su unikatne i pružaju jedinstveno iskustvo za pamćenje. Sve sobe kriju originalne zadatke i iznenađenja koji su zaslužni za onaj wow efekt i oduševljenje nakon igre.

Sobe su pažljivo osmišljene i dizajnirane kako bi potaknule maštu, timski rad i logičko razmišljanje, a sve to u sigurnom i stimulativnom okruženju.

Bilo da ste u potrazi za inovativnim načinom proslave dječjeg rođendana ili želite obiteljsku avanturu
Family Adventure Escape je pravo mjesto za vas!

Family Adventure Escape nova je generacija zabave. Sva djeca koja vole avanturu, izazove i koja vole rješavati zagonetke konačno imaju odlično mjesto za zabavu. Zašto bi svijet escape room zabave bio rezerviran samo za odrasle? Family Adventure Escape koncept nudi escape room avanturu za djecu i za roditelje. Neka vaše dijete proslavi nezaboravan rođendan. A zašto biste čekali rođendan, zašto to ne bi bila jedinstvena obiteljska avantura? Povedite obitelj u Family Adventure Escape.

SIGURNOST

Kontinuiranim radom na sigurnosti pružamo svim korisnicima bezbrižnu zabavu.