RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Ulaz sa 6+ godina
i 115+ cm visine
Search
Close this search box.
Search
Ulaz sa 6+ godina i 115+ cm visine

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h

NAJZABAVNIJI KAT U GRADU

1. kat sad već svima dobro poznatog Family Mall centra, mjesto je sjajne zabave za sve uzraste. Zabavni park na 8000 m2 namijenjen je zabavi cijele obitelji.

Naš zabavni park na 8000 m2 namijenjen je zabavi cijele obitelji. Dok se najmanji igraju u iGRANDiJi, oni malo stariji (a često i njihovi roditelji) u Marsupiji ulaze u svijet laser taga, trampolina i virtualne stvarnosti.

Marsupia je kraljevstvo drskih crvenih klokana koji skaču, spretnih oposuma i letećih penjaša. Uskoči u zelenu džunglu, preskoči prepreke, osvoji daleki planet laserom ili se provozaj virtualnim roller coasterom iznad užurbane metropole. Leti, skači, okreni se, odskoči, penji se, trči, preskoči.

U Marsupiji možeš slobodno raditi sve što te ludo zabavlja – slam dunkati, penjati se po stijeni, gađati laserom, skakati kao klokan na trampolinu, vrištati od smijeha.

Ovdje postoji samo jedno pravilo – da se zabavljaš koliko želiš.

Ako tražiš super cool mjesto za rođendanski party – na pravom si mjestu. Možeš birati svoju kombinaciju za počastiti ekipu vrhunskim provodom koji će se još dugo pamtiti.

Dakle, kad nam stižeš?