30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Ulaz sa 6+ godina
i 115+ cm visine
Search
Close this search box.
Search
Ulaz sa 6+ godina i 115+ cm visine

30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h

Bumper Balls

Imamo izvanredne vijesti za sve ljubitelje avanture i nezaboravnog provoda! Predstavljamo vam najnoviju atrakciju koja će vas oduševiti - Bumper Balls u Marsupiji!

Bumper Balls je koncept koji spaja nogomet i adrenalinsku igru u jednu nevjerojatnu zabavu. Zamislite sebe kako se natječete s prijateljima, obučeni u prozirne lopte koje vas štite i omogućavaju vam sigurno i bezbrižno sudjelovanje u ovoj fantastičnoj igri. Uz Bumper Balls, nogomet postaje dinamična avantura ispunjena smijehom i uzbuđenjem.

U Marsupiji smo se pobrinuli da Bumper Balls iskustvo bude potpuno sigurno i prilagođeno svim posjetiteljima. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne upute i osigurati da se igra odvija u sigurnom okruženju. Vaša zabava je naša glavna briga, stoga smo se pobrinuli da se osjećate zaštićeno i slobodno uživate u svakom trenutku.

Bumper Balls u Marsupiji je savršena aktivnost za sve uzraste, od djece do odraslih. Ova jedinstvena igra će vam pružiti nevjerojatno iskustvo puno smijeha, akcije i adrenalina. Iskoristite priliku da se izdvojite iz svakodnevice i okušate se u ovoj izvanrednoj avanturi koja će vas osvojiti već pri prvom susretu s Bumper Balls loptama.

Bumper Balls u Marsupiji je savršen način za stvaranje nezaboravnih trenutaka s prijateljima i obitelji. Bez obzira jeste li avanturistički tip ili želite nešto drugačije isprobati, ova atrakcija će vas zasigurno osvojiti svojim šarmom, sigurnošću i neizmjernom zabavom.

Pridružite nam se u Marsupiji i doživite sigurnu, zabavnu i višenamjensku avanturu s Bumper Ballsom! Ne propustite priliku za stvaranje nevjerojatnih uspomena i rezervirajte svoje mjesto već danas.

GALERIJA