Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

BLACK FRIDAY

15% NA SVE ROĐENDANSKE PAKETE UZ PROMO KOD BF15

(unos prilikom rezervacije)
Promotivna akcija vrijedi od 10. do 30. studenog za rođendane rezervirane u tom periodu i proslavljene do 31.12. Popust se odnosi na osnovni rođendanski paket za sve proslave koje se održavaju od ponedjeljka do četvrtka.

Interaktivna zabava d.o.o. se obvezuje da će štititi privatnost svih svojih kupaca u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Europskog parlamenta i Vijeća, Zakonom o zaštiti osobnih podatka, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Hrvatske.

Interaktivna zabava  d.o.o. će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima. Interaktivna zabava d.o.o. u internet trgovini prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke: ime, prezime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte. Interaktivna zabava d.o.o. će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe. Navedeni osobni podaci prikupljaju se i obrađuju u svrhu obrade i dostave narudžbi, rješavanja mogućih problema prilikom i nakon kupovine, analize i proučavanja kupovnih navika, provođenja ciljnog marketinga i anketiranja.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. Kupac internet trgovine Interaktivne zabave može u bilo kojem trenutku zatražiti da Interaktivna zabava d.o.o. prekine obradu gore navedenih osobnih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća Interaktivna zabava d.o.o., a posebno djelatnici internet trgovine, te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice poduzeća Interaktivna zabava d.o.o. sadrže određene poveznice na druge web stranice koje nisu u vezi sa poduzećem Interaktivna zabava d.o.o., Interaktivna zabava d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu osobnih i drugih podataka na tim web stranicama.

Ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka za Interaktivnu zabavu  d.o.o. je Alen Magdić, e-mail: info@interaktivna-zabava.hr. Valjanost Općih uvjeta: od 15.03.2021. do promjene ili otkazivanja.