30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Ulaz sa 6+ godina
i 115+ cm visine
Search
Close this search box.
Search
Ulaz sa 6+ godina i 115+ cm visine

30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h

ROĐENDANI

PLAĆANJE DO 6 RATA
BESPLATNA PROMJENA TERMINA

Escape room rođendan – Odaberite tematsku sobu i neka vaše dijete uskoči u ulogu čarobnjaka, gusara ili tajnog agenta te zajedno s prijateljima pronađe izgubljene magične knjige, gusarsko blago ili riješi “Slučaj nestale aktovke”. Rođendanska avantura za pamćenje!

TEMATSKI ROĐENDANI
Super Kart Party

3, 2, 1, KRENI! Suoči se s ekipom na kartingu i otkrijte jednom zauvijek tko je najbolji vozač među vama! Osjeti uzbuđenje pobjedničkog postolja poput legendarnih F1 šampiona. Tko će biti najbrži, tko će osvojiti medalju, a tko trofej? Važno je samo da slavlje bude na vrhuncu, uz dječji šampanjac i eksploziju radosti, baš kao što to rade pravi F1 junaci!

Roblox Adopt me

Roblox svijet uživo! S ekipom posvoji kućnog ljubimca, vješto rješavajte prepreke i surađujte u brojnim izazovima na poligonima uz Laser tag i Wipe out kako bi vaš novi najbolji prijatelj evoluirao iz bebe u odraslu dob!

Roblox Jailbreak

Roblox svijet uživo! Pobjegni zajedno s ekipom iz zatvora, sudjelujte u najuzbudljivijoj pljački stoljeća, a zatim zaigrajte laser tag u okršaju lopova i policajaca!

DINAMO ROĐENDAN

Proslavi rođendan kao pravi Dinamovac! Marsupia u suradnji s GNK Dinamom jedini je edutainment park koji to pruža. Personalizirana video čestitka jednog od Dinamovih igrača, treninzi baš kao u Dinamu, natjecanja, pokloni, kviz i druženje s maskotom Plavko samo su jedan dio ovog posebnog rođendana.

ADVENTURE PARTY

Ako voliš avanture, Marsupia ima savršen rođendan za tebe! Ekipu i tebe očekuje dva i pol sata uzbudljive avanture u Marsupiji! Zaigraj uzbudljivu Laser tag borbu na jednoj od čak četiri različite laser tag igre i doživite nezaboravnu VR avanturu na različitih VR igrama. A za kraj tebe i sve tvoje prijatelje čeka avanturistička vožnja najdužim ziplineom u gradu! Preko 100m čistog adrenalina i zabave!

ZIPLINE MEGA PARTY

Doživi najbolji rođendan ikad uz apsolutno SVE Marsupia atrakcije! Doživi zabavu skakanja na trampolinima i prelaska nindža poligona. Zatim osjeti uzbuđenje virtualne stvarnosti kroz razne zabavne igre u našem VR Parku – vožnja rollercosterima, putovanje u doba dinosaura, vožnja utrka i ostale igre. Nakon toga spremi se za timski meč u Laser tag areni i pokaži sve svoje vještine! 

MONITO CYBER PARTY

Žudiš za osvajanjem svjetskih gradova, otkrivanjem tajanstvenih mjesta, adrenalinskim vožnjama na rollercoasteru, i putovanjem u doba dinosaurusa? Sve to i mnogo više možeš doživjeti u našem bogatom svijetu virtualnih igara!

WALLABY TRAMPOLINE PARTY

U Marsupiji te čeka 2 sata neprekidne trampolinske zabave! Skači s ekipom na trampolinima, prođi nindža poligon i pokaži spretnost na Wipeoutu. Nakon nezaboravnog skakanja zaigraj s ekipom nogomet, graničar ili drugi sport u našoj cageball areni.

Nova generacija zabave za novu generaciju djece

DOB

7-14

TRAJANJE

2H

CIJENA

180 EUR

UZVANIKA

10

DODATNI UZVANIK

15 EUR

Neka vaše dijete uskoči u escape room tematske sobu i doživi avanturu za pamćenje. Istraživanje, tajne šifre, lokoti, interaktivni zadaci, pokusi, timski rad i još puno iznenađenja djecu očekuje na ovoj edukativno-zabavnoj proslavi rođendana. Odaberite tematsku sobu, neka vaše dijete uskoči u ulogu čarobnjaka, gusara ili tajnog agenta te zajedno s prijateljima pronađe izgubljene magične knjige, gusarsko blago ili riješi “Slučaj nestale aktovke”. Svaka tematska soba krije niz interaktivnih zadataka i izazova prilagođenih za samostalno rješavanje djece školske dobi. A nakon avanture u escape roomu očekuje ga zabava s prijateljima uz sokove, grickalice i tortu. A ako želite odaberite dodatne aktivnosti i neka se vaše dijete na rođendanskoj proslavi nakon avanture u escape roomu zabavi na atrakcijama Marsupije na kartingu, trampoline parku, VR-u ili laser tagu.

Rođendan uključuje:

  • Escape room za djecu
  • Zipline za slavljenika
  • Poklon uokvirena zajednička fotografija za slavljenika
  • Vodstvo animatora
  • Diplome za sve uzvanike
  • Grickalice, 4 vrste prirodnih sokova, voda
  • Ledo torta
  • Isporuku digitalnih fotografija s rođendana (minimalno 25 fotografija)

TEMATSKE SOBE

Gospodarica snova zarobila vas je u svojem snu u kojem se isprepliću mašta i stvarnost. Pronađite razliku između sna i jave u sobi njenog djetinjstva te pobjegnite na vrijeme… ili i sami postanite dio njene prošlosti.
Dobro došli na usamljeni otok na kojem se nalazi samo poneka palma i napuštena Gusarska konoba. Postanite gusari i pronađite škrinju s blagom
U svijetu skrivenom od očiju običnih ljudi postoji posebna škola – Škola magije, gdje djeca s posebnim moćima dolaze kako bi naučila sve vještine čarobnjaštva.
Sinoć je netko provalio u ured poznatog detektivskog para, gospodina i gospođe Krimić. Izgleda da je lopove zanimao “Slučaj ukradene aktovke” koji detektivi upravo istražuju.

SIGURNOST

Kontinuiranim radom na sigurnosti pružamo svim korisnicima bezbrižnu zabavu.