30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Ulaz sa 6+ godina
i 115+ cm visine
Search
Close this search box.
Search
Ulaz sa 6+ godina i 115+ cm visine

30.05.2024.

ČETVRTAK
10-20h

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Nova generacija zabave za novu generaciju djece

DOB

7-14

TRAJANJE

2H

CIJENA

180 EUR

DJECE

10

DODATNI UZVANIK

15 EUR

Neka vaše dijete uskoči u escape room tematsku sobu i doživi avanturu za pamćenje. Istraživanje, tajne šifre, lokoti, interaktivni zadaci, pokusi, timski rad i još puno iznenađenja djecu očekuje na ovoj edukativno-zabavnoj proslavi rođendana. Odaberite tematsku sobu, neka vaše dijete uskoči u ulogu čarobnjaka, gusara ili tajnog agenta te zajedno s prijateljima pronađe izgubljene magične knjige, gusarsko blago ili riješi “Slučaj nestale aktovke”. Svaka tematska soba krije niz interaktivnih zadataka i izazova prilagođenih za samostalno rješavanje djece školske dobi. A nakon avanture u escape roomu očekuje ga zabava s prijateljima uz sokove, grickalice i tortu. A ako želite odaberite dodatne aktivnosti i neka se vaše dijete na rođendanskoj proslavi nakon avanture u escape roomu zabavi na atrakcijama Marsupije na kartingu, trampoline parku, VR-u ili laser tagu.

Rođendan uključuje:

  • Escape room za djecu
  • Zipline za slavljenika
  • Poklon uokvirena zajednička fotografija za slavljenika
  • Vodstvo animatora
  • Diplome za sve uzvanike
  • Grickalice, 4 vrste prirodnih sokova, voda
  • Ledo torta
  • Isporuku digitalnih fotografija s rođendana (minimalno 25 fotografija)

TEMATSKE SOBE

Gospodarica snova zarobila vas je u svojem snu u kojem se isprepliću mašta i stvarnost. Pronađite razliku između sna i jave u sobi njenog djetinjstva te pobjegnite na vrijeme… ili i sami postanite dio njene prošlosti.
Dobro došli na usamljeni otok na kojem se nalazi samo poneka palma i napuštena Gusarska konoba. Postanite gusari i pronađite škrinju s blagom
U svijetu skrivenom od očiju običnih ljudi postoji posebna škola – Škola magije, gdje djeca s posebnim moćima dolaze kako bi naučila sve vještine čarobnjaštva.
Sinoć je netko provalio u ured poznatog detektivskog para, gospodina i gospođe Krimić. Izgleda da je lopove zanimao “Slučaj ukradene aktovke” koji detektivi upravo istražuju.