TOTALLY AWESOME JOB

Energični ste ali zaigrani, znate kako oduševiti djecu i roditelje, istražujete svijet mašte i širite optimizam i pozitivnu energiju? Veseli vas igra i komunikacija s djecom i znate slušati roditelje? Uz to sve pravi ste timski igrač…i zapravo jedno veliko dijete? Ako se prepoznajete u opisu, onda je ovo Vaš posao iz snova!

Radiš, a zabavljaš se!

Dobrodošli u Igrandiju i Marsupiju, mjesto sjajne zabave na 8000 m2. Dođi! Ostavi svakodnevicu ispred vrata i uđi u nevjerojatan svijet pun uzbuđenja! Naš zabavni park namijenjen je zabavi cijele obitelji. Dok se najmanji igraju u Igrandiji, oni malo stariji u Marsupiji ulaze u svijet laser taga, trampolina i virtualne stvarnosti. 

Odgovorni ste za:
animaciju i sigurnost djece u tematskom parku, vođenje rođendanskih proslava i tematskih radionica. Upoznavanje korisnika o atrakcijama, sigurnosnim pravilima i tehnikama izvođenja. Svakodnevna briga o čistoći i urednosti prostora zabavnog parka. Brza provedba prijave / ulaska korisnika, te naplata. Aktivno sudjelovanje u osmišljavanju novih aktivnosti i programa.
Mjesto rada:
Zagreb, Jankomir, Velimira Škorpika 11
Početak rada:
Odmah
Vrsta zaposlenja:
● Puno radno vrijeme
Uvjeti:
● iskustvo u radu s djecom
● znanje MSOffice paketa
Poželjno:
● poznavanje engleskog ili nekog drugog stranog jezika
● poznavanje svijeta zabave za djecu i obitelj.
Idealan kandidat:
Ima razvijene vještine komunikacije i dobro se nosi sa stresom. Sposobnost prilagodbe i uspostavljanja dobrih odnosa s osobama različitih profila i očekivanja. Konstantno unapređuje svoja znanja. Poželjno je poznavanje engleskog jezika, te rada na računalu. Preferencija prema radu s djecom i sportskim aktivnostima.
Nudimo:
● Prosječna isplaćena plaća s bonusima 7.000 kn netto.
● Mogućnost kontinuiranog razvoja i praćenja Vašeg razvoja.
● Zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava.
● Super pogodnosti za tebe, tvoju obitelj i prijatelje.
● zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava
Tip ugovor o radu:
● Ugovor o radu na neodređeno s probnim rokom 6 mjeseci.

Vašu proaktivnost prepoznajemo i nagrađujemo

Pošaljite nam svoju molbu i životopis
Ako želite, molbu sa posao nam možete poslati mailom na adresu: trgovina@igrandia.hr
NAPOMENA:

U daljnji proces selekcije u kojem ćemo testirati vaša znanja i sposobnosti pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete! Odgovore ostalim kandidatima šaljemo isključivo putem e-maila.