Istraži Marsupiju

Za ulazak u Marsupiju korisnik mora imati min. 115 cm visine i 6 godina.

Dobrodošli u Marsupiju, mjesto sjajne zabave i uzbuđenja za cijelu obitelj! Ostavi svakodnevicu ispred vrata i uskoči u uzbudljivi svijet trampolina, laser taga i virtualne stvarnosti na cijelom katu od 8.000m2.

Marsupia je kraljevstvo drskih crvenih klokana koji skaču, spretnih oposuma i letećih penjaša. Uskoči u zelenu džunglu, preskoči prepreke, osvoji daleki planet laserom ili se provozaj virtualnim roller coasterom iznad užurbane metropole. Leti, skači, okreni se, odskoči, penji se, trči, preskoči.

Naše je pravilo: zabavi se najbolje što možeš kao jedan od marsupijalsa.

SJAJNO UZBUĐENJE TE OČEKUJE.

ATRAKCIJE

U Marsupiji možeš slobodno raditi sve što te ludo zabavlja – slam dunkati, penjati se po stijeni, gađati laserom, skakati kao klokan na trampolinu, vrištati od smijeha.

Ovdje postoji samo jedno pravilo – da se zabavljaš koliko želiš.

WALLABY TRAMPOLIN PARK

Trampolin je savršeno mjesto za aktivnu zabavu i razvijanje vještina – ravnoteža, koordinacija, snaga i agilnost uz poticanje kreativnosti i samoizražavanja. Namijenjen je svima koji vole prkositi gravitaciji i lošem raspoloženju. Marsupia trampolini izrađeni su po najvišim standardima, a za tvoju sigurnost brine stručno osoblje.

Dob: 6+
Min visina: 115 cm
Max težina: 120kg

Obvezne protuklizne čarape!

ZIPLINE AWESOME FUN

Službeno imamo najduži indoor zipline u gradu, više od 100 metara leta. Za zipline avanturu više ne moraš putovati van Zagreba. Dođi u Marsupiju, pokaži zube strahu od visine! Avantura počinje u iGRANDiJi, polijećeš s platforme na 8 m visine, a slijećeš u Marsupiju. Brzina kojom ćeš letjeti iznad zabavnog parka ovisi o tvojoj tjelesnoj težini. Što je tvoja tjelesna težina veća to je brzina kretanja veća.

Dob: 6+
Min. težina: 20 kg
Max. težina: 120 kg
Max. visina: 200 cm
Obvezne protuklizne čarape!

NINGBING OBSTACLES COURSE

Vrijeme je da staviš svoje sposobnosti na kušnju. Na ovom poligonu imaš velike šanse osjećati se kao nindža dok savladavaš prepreke pred sobom, jednu po jednu. Dođi i penji se, skači, usavrši razne tehnike s nama. Upotrijebi snagu, fleksibilnost, strateško razmišljanje i odmjeri snagu s frendovima.

Dob: 6+
Min visina: 115 cm
Max težina: 120kg
Obvezne protuklizne čarape!

RED ROO LASER TAG

U LASER TAG areni čeka te jedinstveno okruženje za doživljaj pravog borbenog adrenalina, timskih taktika i pucanja od kojeg zastaje dah. S laserskom puškom u ruci mogu se zabaviti svi stariji od 6 godina, u timskom ili individualnom natjecanju.

Dob: 6+
Min. visina: 115 cm
Obvezne tenisice!

MONITO VR PARK

Zakorači u novu dimenziju stvarnosti! VR naočale na glavu i prepusti se nazamislivoj avanturi. Dok sjediš zapravo se magično mičeš gore – dolje, lijevo-desno, a vrisak ekipe najbolje dočarava oduševljenje simuliranim iskustvom i novim perspektivama.

Dob: 6+
Min. visina: 115cm

Obvezne tenisice!

Za ulazak u Marsupiju korisnik mora imati min. 115 cm visine i 6 godina.