RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h
Ulaz sa 6+ godina
i 115+ cm visine
Search
Close this search box.
Search
Ulaz sa 6+ godina i 115+ cm visine

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK-ČETVRTAK
15-20h
PETAK
15-21h
SUBOTA
10-21h
NEDJELJA I PRAZNICI
10-20h

Istraži Marsupiju

ZABAVA ZA SVE UZRASTE

Za rezervacije i više informacija o after work druženjima, ljubazno Vas molimo da pošaljete upit

Dobrodošli u Marsupiju, mjesto sjajne zabave i uzbuđenja za cijelu obitelj! Ostavi svakodnevicu ispred vrata i uskoči u uzbudljivi svijet trampolina, laser taga i virtualne stvarnosti na cijelom katu od 8.000m2.

SJAJNO UZBUĐENJE TE OČEKUJE.

Za ulazak u Marsupiju korisnik mora imati min. 115 cm visine i 6 godina.

AFTER WORK fun

Svaki dan na poslu vam je preslika onog prethodnog? Stres vam se nagomilao? Fali vam dobre zabave i uzbuđenja? Rješenje vas očekuje u Marsupia tematskom parku.

Opustitite se nakon napornog radnog dana s kolegama i zabavite se na VR igrama, Laser tagu, climbingu,bumper balls nogometu i trampolinima.

 

Razbijte monotoniju radnog okruženja dobrom zabavom u Marsupiji, jer vi to zaslužujete.

 

Rezervacije i prethodne najave nisu potrebne, već je dovoljno samo doći s kolegama!

 

ATRAKCIJE

U Marsupiji možeš slobodno raditi sve što te ludo zabavlja – slam dunkati, penjati se po stijeni, gađati laserom, skakati kao klokan na trampolinu, vrištati od smijeha.

Ovdje postoji samo jedno pravilo – da se zabavljaš koliko želiš.

WALLABY TRAMPOLIN PARK

Trampolin je savršeno mjesto za aktivnu zabavu i razvijanje vještina – ravnoteža, koordinacija, snaga i agilnost uz poticanje kreativnosti i samoizražavanja. Namijenjen je svima koji vole prkositi gravitaciji i lošem raspoloženju. Marsupia trampolini izrađeni su po najvišim standardima, a za tvoju sigurnost brine stručno osoblje.

Dob: 6+
Min visina: 115 cm
Max težina: 120kg

Obvezne protuklizne čarape!

ZIPLINE AWESOME FUN

Službeno imamo najduži indoor zipline u gradu, više od 100 metara leta. Za zipline avanturu više ne moraš putovati van Zagreba. Dođi u Marsupiju, pokaži zube strahu od visine! Avantura počinje u iGRANDiJi, polijećeš s platforme na 8 m visine, a slijećeš u Marsupiju. Brzina kojom ćeš letjeti iznad zabavnog parka ovisi o tvojoj tjelesnoj težini. Što je tvoja tjelesna težina veća to je brzina kretanja veća.

Dob: 6+
Min. težina: 20 kg
Max. težina: 120 kg
Max. visina: 200 cm
Obvezne protuklizne čarape!

BUNGEE TRAMPOLIN

Upoznajte našeg najnovijeg člana parka – Bungee Trampolin! Stvoren je za druženje i zabavu sa dozom adrenalina, pružajući vam priliku da osjetite nezaboravne trenutke skakanja i zabavljanja. Bez obzira na vaše godine, očekuju vas posebni trenuci smijanja i uzbuđenja.
 

U Marsupiji, sigurnost naših korisnika je glavni prioritet! Možete se potpuno opustiti i uživati, znajući da smo osigurali najviše standarde sigurnosti tijekom Bungee avanture.

Ukoliko ste kupili ulaznicu za Marsupiju, dodatnih 5 minuta skakanja na Bungee Trampolinu košta SAMO 4€! U suprotnom, cijena je 5€ (7€ vikendom).

Bungee Trampolin je ovdje da upotpuni vašu Marsupia avanturu!

RED ROO LASER TAG

U LASER TAG areni čeka te jedinstveno okruženje za doživljaj pravog borbenog adrenalina, timskih taktika i pucanja od kojeg zastaje dah. S laserskom puškom u ruci mogu se zabaviti svi stariji od 6 godina, u timskom ili individualnom natjecanju.

Dob: 6+
Min. visina: 115 cm
Obvezne tenisice!

MONITO VR PARK

Zakorači u novu dimenziju stvarnosti! VR naočale na glavu i prepusti se nezamislivoj avanturi. Dok sjediš zapravo se magično mičeš gore – dolje, lijevo-desno, a vrisak ekipe najbolje dočarava oduševljenje simuliranim iskustvom i novim perspektivama.

Dob: 6+
Min. visina: 115cm

Obvezne tenisice!

Za ulazak u Marsupiju korisnik mora imati min. 115 cm visine i 6 godina.