ZIMSKI KAMP

Marsupia u ponudi ima dnevne i tjedne kampove. Kampovi obuhvaćaju CJELODNEVNI BORAVAK djece u sigurnom okruženju, organizirani program pod vodstvom stručnih osoba, s uključenim zdravim obrocima.

Dok su roditelji na poslu ili imaju važne obveze, ili se jednostavno žele malo odmoriti, djecu mogu dovesti u MARSUPIJU da uživaju u raznim organiziranim programima.

MARSUPIA kampovi zabava su za djecu od +4 godine, s naglaskom na psihofizički razvoj u sklopu stručno osmišljenog programa aktivnosti.

STEM&RETRO ZIMSKI KAMP: 19.-23.02.

 

Za roditelje koji traže sigurno i veselo mjesto za svoje mališane tijekom zimskih praznika, Stem&Retro Blast from the past zimski kamp je savršen odabir!

Ove zime neka vaši mališani dožive čaroliju u našem zimskom Kampu! Kroz niz zabavnih i edukativnih aktivnosti i uz stručno vodstvo naših animatora, vaše dijete će svakog dana istraživati čarobne svjetove u dva tematska parka – Igrandiji i Marsupiji.

Naš kamp je kreiran prema načelima Montessori pedagogije, pružajući pažljivo osmišljene poticaje, igre i radionice kako bismo potaknuli razvoj kognitivnih, fizičkih, emocionalnih i kreativnih vještina vaše djece. U jutarnjem programu uživat će u retro sportskim igrama poput graničara, Crne kraljice i slijepog miša. Poslijepodne se posvećujemo STEM radionicama, pružajući stručno vođenje za učenje osnova znanosti, tehnologije, inženjeringa i matematike.

Ostatak dana rezerviran je za slobodnu igru i istraživanje u raznolikim atrakcijama Igrandije i Marsupije. Dostupni su im dvorac napuhanac, džungla, City tematske kućice, VR igre, trampoline park, climbing, cageball i laser tag. Osim toga, nudimo pažljivo osmišljene radionice koji potiču razvoj motoričkih sposobnosti, koordinaciju, kreativnost te jačaju suradnju, stvarajući priliku za stvaranje novih prijateljstava

. Za više informacija o detaljnom planu i programu kliknite na gumb ispod.

REZERVACIJA TERMINA: najkasnije 48 sati unaprijed isključivo putem obrasca za rezervaciju ili mailom.

PLAĆANJE: unaprijed, prvog dana dolaska. Mogućnost plaćanja karticama na rate.

Boravak djece nakon 17:00h naplaćuje se po standardnom cjeniku.

CIJENA KAMPOVA

  • TJEDNI KAMP 180 EUR

    (5 dana) 10% popusta na drugo dijete

  • DNEVNI KAMP 40 EUR

    (1 dan, od 8:00 do 17:00h) 10% popusta na drugo dijete

REZERVIRAJ KAMP